Stadermann Luiten Advocaten kiest voor iManage Work via Xinno

xinnologoStadermann Luiten Advocaten uit Rotterdam gaat het document management systeem (DMS) iManage Work in gebruik nemen als onderdeel van de door Xinno geleverde en beheerde online werkomgeving. Stadermann Luiten Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en gaat met iManage Work haar dienstverlening verder professionaliseren. In combinatie met de online werkplek van Xinno – die het kantoor voorziet van een volledige Microsoft Windows met Office werkomgeving in de Cloud – krijgen kantoren grip op al hun documenten en e-mails in één digitaal dossier.

Stadermann Luiten Advocaten ervaart een toenemende digitalisering bij zowel cliënten als de rechterlijke macht. “Cliënten willen vrijwel uitsluitend via de digitale snelweg communiceren en er is een toenemende stroom e-mail”, stelt Michel (L.M.) Koppenaal, kantoordirecteur. “Die vereiste – digitaal communiceren met onze cliënten – en de binnen korte termijn elektronische uitwisseling van dossiers met rechtbanken (het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak – KEI) zorgen voor veranderingen in de manier van werken voor advocaten en medewerkers. Maar het zal ook snel z’n vruchten afwerpen omdat het prettiger en efficiënter werken wordt.”

Volgens Michel Koppenaal biedt het iManage Work platform, dat volledig integreert met Microsoft Office, de mogelijkheid om op de toekomst te zijn voorbereid. “Met iManage Work als onderdeel van de online werkplek van Xinno is dit toonaangevende DMS nu ook binnen bereik van kantoren zoals Stadermann Luiten, waar ongeveer 35 mensen werken.” Het heeft krachtige mogelijkheden om de dossier- en documenthuishouding op een eenduidige en consistente wijze op orde te brengen. Daarnaast is het makkelijker om dossiers en documenten voor de hele organisatie (of delen daarvan) toegankelijk te maken en te bewaren. “Onze database (Kluwer Fidura) kunnen we blijven gebruiken zonder ‘omzetting’ omdat de database via iManage Work direct geïntegreerd kan worden. En het kostenplaatje op abonnementenbasis van de Xinno cloudoplossing is aantrekkelijk.”

Michel Koppenaal is er van overtuigd dat de verandering in werken voor de medewerkers van Stadermann Luiten erg positief zal zijn. “De zoekmogelijkheden zijn door iManage Work aanzienlijk verbeterd. Ieder document is beter te beveiligen en uit te wisselen. De werkplek van alle kantoormedewerkers wordt echt efficiënter en prettiger. Geen gesleep meer met dossiers maar direct elektronisch beschikbaar. En het belangrijkst: wij kunnen onze cliënten de dienstverlening bieden die ze wensen; goed, digitaal en snel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *