iManage voorziet AKD van Work Product Management

iManage heeft vandaag bekendgemaakt dat AKD – een van de grootste advocaatkantoren in de Benelux – iManage Work heeft gekozen als de Work Product Management oplossing voor haar zes kantoren verspreid over de regio. iManage Work biedt AKD een uniform platform aan voor het beheer van documenten, e-mails en overige belangrijke informatie binnen één dossier.

iManage Work biedt AKD tevens mobiele oplossingen aan waardoor de AKD professionals in staat zijn om toegang te krijgen tot hun meest recente werk via iOS, Android, Windows of andere mobiele apparaten.

“Verwachtingen van klanten zijn geëvolueerd; professionals moeten vandaag de dag hun cliënten te woord kunnen staan, ongeacht waar ze zijn,” zegt Geoff Hornsby, General Manager EMEA van iManage. “Met de inzet van iManage Work krijgt AKD de mogelijkheid om dit hoge niveau van service aan hun cliënt te kunnen bieden, onafhankelijk van locatie. Voor een internationaal kantoor is dit meer dan een concurrentievoordeel: Het is een absolute noodzaak. Terwijl het professionele landschap blijft veranderen zullen wij doorgaan met innoveren en het leveren van oplossingen die zorgen dat professionals hun werk kunnen doen op de manier die zij willen.”

“Mobiliteit is zeer belangrijk voor ons,” zegt Cees de Vos, CIO van AKD. “Naast een solide Nederlandse praktijk hebben we een snelgroeiend internationaal klantenbestand. We moeten in staat zijn om vanaf elke locatie te kunnen werken, op elk (mobiel) apparaat. Die mogelijkheid biedt iManage Work ons: Het verbeteren van onze productiviteit.”

iManage partner IRIS, een van de grootste Europese specialisten op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), assisteert AKD met de implementatie van iManage Work. De implementatie bij AKD start vanaf 1 januari 2017, waarna het systeem in maart 2017 live gaat. iManage Work wordt in één keer uitgerold over alle zes AKD-vestigingen voor ongeveer 450 gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *