Armarium kondigt serie webinars aan: “KEI & Armarium”

armariumlogoArmarium gaat het werken met KEI voor de advocaat vereenvoudigen. Of een advocaat zich nu specialiseert in procesrecht, arbeidsrecht, familierecht of bestuursrecht maakt voor Armarium geen verschil. Om de vele voordelen onder de aandacht te brengen biedt Armarium iedere eerste donderdag van de maand een gratis webinar aan. Het eerste webinar staat gepland voor 3 november, 15:30 uur. Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn o.a. het elektronisch zaakdossier, het berichtenverkeer met de rechtspraak, zakenadministratie en termijnbewaking. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

KEI

De rechtspraak in Nederland gaat aansluiten bij de digitalisering van de samenleving. Procedures moeten daarom sneller en eenvoudiger. Dát is het doel van het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI). Armarium gaat het werken met KEI vereenvoudigen voor de advocaat.

Armarium

Armarium is toekomstbestendig. Een oplossing als Armarium biedt de mogelijkheid om uw kantoor verder te professionaliseren en moderniseren. Armarium verzorgt het berichtenverkeer tussen advocaten en rechter op een manier die aansluit bij de advocaat. De advocaat (en niet de rechtspraak) bepaalt hoe hij de stukken indient en correspondeert met de rechtspraak. Samenwerken met meerdere advocaten ondersteund door secretaresses in een team aan één zaak wordt met Armarium mogelijk. Termijnbewaking voor alle soorten zaken is standaard inbegrepen. Ook voor zaken volgens het oude roljournaal en zaken bij de Raad van State of de Hoge Raad. Integratie met het eigen document management systeem is optioneel. Armarium is hét antwoord op de beperkingen van mijnrechtspraak.nl.

Deze advocatenkantoren werken nu al met software van Armarium:

  • Kennedy Van der Laan
  • Clifford Chance
  • Loyens & Loeff
  • Baker McKenzie
  • Allen & Overy
  • Boekel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *