Lexpo 2016 – onmisbaar voor kantoren die innovatie serieus nemen

De juridische branche is volop in beweging. De druk groeit vanuit de organisatie én de cliënt om te voldoen aan de vraag naar klantgerichte service, flexibel werken en een gedegen marktpositie. Hoe kunnen succesvolle projecten geïmplementeerd worden die de gebruikers en cliënt centraal stellen? Hoe kunnen zij gefaciliteerd worden om efficiënt, comfortabel én winstgevend zaken met elkaar te doen? Lexpo geeft op 21 april 2016 in Amsterdam antwoorden, zodat deelnemers overtuigende keuzes kunnen maken voor de toekomst.

Nieuw denken én nieuw doen

Er zijn zoveel juridische vernieuwingen en kansen, waardoor er onrust binnen kantoren kan ontstaan. Er is zoveel mogelijk en zo weinig te doen. Lexpo biedt juridische professionals de unieke kans geïnformeerd te worden over alle relevante innovaties. Hiervoor brengt Lexpo vernieuwing naar Nederland en maakt de kansen inzichtelijk. Op dit unieke, eendaagse evenement komen keynote speakers van over de hele wereld samen om Europese advocatenkantoren en in-house juridische afdelingen aan het denken te zetten. Door de hoge mate van interactie worden bezoekers aangezet hun visie rondom toekomstige bedrijfsvoering vorm te geven. Lexpo leert de deelnemers nieuw te denken én nieuw te doen. Na dit evenement zijn de banden met collega-kantoren weer aangesterkt en laten bezoekers de eigen organisatie versteld staan van nieuwe mogelijkheden. Succesvolle, bewezen projecten waarbij het weer draait om de gebruiker, de zaak en de cliënt.

De top voor de top

Lexpo is bedoeld voor kantoren die innovatie serieus nemen. Europese advocatenkantoren die met technologie hun bestaansrecht willen garanderen. Zij die weten dat ze als kantoor verandering dienen te ondergaan om vernieuwend te zijn en willen werken aan hun concurrentiepositie, klantenbinding, processen en werkklimaat.

Sprekers als D. Casey Flaherty, Ari Kaplan, Chrissie Lightfoot, Daniel Pollick, Richard Bejtlich en Chris Bull zullen de bezoekers fascineren met hun boeiende presentaties en visies. Panelleden Christiaan Alberdingk Thijm (Bureau Brandeis), Brenno de Winter (onderzoeksjournalist), Christ’l Dullaert (Le Tableau), Olaf van Haperen (Kneppelhout Korthals), Jaap Bosboom (TGO Consulting), Bas Boris Visser (Clifford Chance), Ludo Suykerbuyk (Deloitte Legal), Ronald Prins (Fox-IT) en Max Hübner (PGGM) gaan tijdens de thema-sessies graag de discussie aan. Samen met het publiek maken zij innovatie tastbaar en proberen zij concrete handvaten aan te reiken. Bezoekers spelen deze dag een grote rol; met behulp van de smartphone kunnen zij hun bijdrage leveren aan de verschillende presentaties en paneldiscussies.

Kaarten voor Lexpo kunnen hier worden besteld. Op www.lexpo.com is meer informatie te vinden over de sprekers, agenda en inschrijfmogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *