I.R.I.S. Presenteert Oplossingen Nieuwe Partner Litéra

iris-lexpologo-2Eind vorig jaar kondigde I.R.I.S. een nieuw partnership met Litéra aan. Litéra biedt Content Confidence® met de inzet van een uitgebreide content risicomanagement suite van oplossingen voor veilige document creatie, samenwerking en controle. Deze gepatenteerde oplossingen verhogen de productiviteit van iedere stap in de levenscyclus van een document en stimuleren effectieve samenwerking.

Om de oplossingen van Litéra onder de aandacht van de Nederlandse markt te brengen, organiseert I.R.I.S. de komende maanden een aantal webinars.

Litéra Change-Pro

  • Productbeschrijving – Analisten en onderzoek bevestigen het, Litéra Change-Pro is de meest complete en nauwkeurige document vergelijkingsoplossing beschikbaar in de markt. Change-Pro TDC vergelijkt ALLES in zelfs het meest complexe document. Dit kan direct vanuit Outlook of uw document management systeem (DMS) en zelfs vanaf ieder device, waaronder tablets en smartphones. Change-Pro TDC levert Total Document Comparison for True Content Confidence.
  • Data – 3 Februari, 5 februari, 10 maart, 19 april, 10 mei, 25 mei. (Tijd: 14.30 – 15.15)
  • Aanmelden – Direct inschrijven voor dit webinar kan hier.

Litéra Metadact-e

  • Productbeschrijving – Zowel business als IT houden ervan vertrouwen en gemak te hebben bij het automatisch verwijderen, zonder interruptie, van mogelijke gevoelige metadata wanneer zij emails zenden met bijlagen, zelfs vanaf mobiele apparaten. Metadact-e is de enige gepatenteerde server-gebaseerde metadata management oplossing beschikbaar in de markt.
  • Data – 12 februari, 17 februari, 16 maart, 14 april, 12 mei, 2 juni. (Tijd: 14.30 – 15.15)
  • Aanmelden – Direct inschrijven voor dit webinar kan hier.

Litéra Innova

  • Productbeschrijving – Het op een consistente en correcte wijze produceren van documenten die voldoen aan complexe business rules is een belangrijk onderdeel van de reputatie van organisaties. Innova stelt gebruikers in staat om templates gemakkelijk op maat te maken zonder het schrijven van een enkele regel code. Deze templates kunnen lokaal en globaal gedeeld worden. Document automatisering zoals niet eerder vertoond!
  • Datum & tijd – 5 februari, 14:30 – 15:30
  • Aanmelden – Direct inschrijven voor dit webinar kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *