Transform Data lanceert custodian for Legal & Professional Services

transformdata-lexpologoNieuwe generatie DMS-oplossing gebaseerd op SharePoint & Office365

Transform Data International lanceert met trots custodian for Legal & Professional Services. Custodian is anders dan producten van andere softwareleveranciers die SharePoint positioneren als een DMS-oplossing voor de advocatuur. Opvallende aspecten van custodian zijn de ondersteuning voor meerdere bronsystemen, de specifieke manier waarop SharePoint structuren worden aangemaakt, offline werken, het concept van virtuele dossiers, performance, veiligheid en stabiliteit. Door gebruik te maken van Outlook als interface wordt de adoptie door gebruikers gemaximaliseerd. Waar andere zijn gestopt met de zaakgeoriënteerde manier van werken gaat custodian verder.

Elke organisatie, inclusief professional services, gebruikt een grote variëteit aan project-georiënteerde structuren naast gebruikelijke dossiers.
custodian for legal & professional services is een Enterprise Information Management oplossing, toepasbaar op elk scenario waarbij een logische structuur wenselijk is. Dat kan variëren van een project, dossier of zaak tot afdelingsspecifieke structuren zoals HR, finance, inkoop, IT of andere vergelijkbare activiteiten. Door gebruik te maken van de functionaliteiten van SharePoint en andere systemen – inclusief centraal taak beheer, status rapporten, news feeds en geavanceerde BI-rapportages – biedt custodian ondersteuning voor meer dan alleen documenten en e-mails.

Custodian helpt organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige SharePoint strategie en roadmap door volledig te integreren met gangbare oplossing in de markt. Zo is er een HighQ connector die de mogelijkheid biedt eenvoudig documenten te delen in een beveiligde samenwerkingsomgeving. Met K2 Appit kunnen organisaties op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke manier eindelijk gebruik maken van complexe workflows. Content productivity applicaties zoals DocsCorp zijn volledig geïntegreerd en zelfs voor organisaties waar records management een belangrijke rol speelt, kan er gebruik worden gemaakt van RecordPoint.
Om aan de grote vraag naar veilig mobiel werken te kunnen voldoen, biedt Transform Data International een volledige suite aan mobile content management oplossingen gebaseerd op Accellion Kiteworks. Hiermee kan op elk mobiel scenario dat wenselijk is voor professionals een antwoord worden gegeven.

Custodian for Legal & Professional Services is beschikbaar voor cloud, on-premise of hybride oplossingen en maakt het makkelijk om over te schakelen van een on-premise omgeving naar een volledige cloud oplossing in Office365.

Meer informatie over custodian for Legal & Professional Services is te vinden op www.transformdata.eu of neem contact op via info@transformdata.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *