Lexpo: hét topevenement voor juridische innovatie

Logo_Lexpo_fc-litnlLexpo is een nieuw en uniek eendaags evenement voor de Europese top van de advocatuur. Op donderdag 21 april 2016 brengt Lexpo vele internationale topsprekers naar Amsterdam. Visionairs die samen met prominente panelleden een sneak preview geven in de juridische markt van morgen.

Lexpo brengt innovatie naar Nederland

Kantoren die op de hoogte willen blijven van trends en ontwikkelingen nemen regelmatig een kijkje over de landsgrenzen. Lexpo doet het anders en brengt vernieuwing naar Nederland. Op dit unieke evenement komen keynote sprekers van over de hele wereld samen om Europese kantoren aan het denken te zetten. Door de hoge mate van interactie worden bezoekers aangezet hun visie rondom toekomstige bedrijfsvoering vorm te geven. Hierbij staan vernieuwende mogelijkheden, die de juridische dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen, centraal.

De top voor de top

Lexpo is bedoeld voor advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen die innovatie serieus nemen. Europese juridische dienstverleners die door te innoveren hun bestaansrecht willen garanderen. Zij die weten dat ze als kantoor verandering dienen te ondergaan om vernieuwend te zijn en willen werken aan hun concurrentiepositie, klantenbinding, processen en werkklimaat.

Sprekers als D. Casey Flaherty, Ari Kaplan, Chrissie Lightfoot, Daniel Pollick, Richard Bejtlich and Chris Bull zullen de bezoekers fascineren met hun boeiende presentaties en visies. Panelleden Christiaan Alberdingk Thijm (Bureau Brandeis), Christ’l Dullaert (Le Tableau), Jaap Bosboom (TGO Consulting), Bas Boris Visser (Clifford Chance), Ronald Prins (Fox-IT), Ludo Suykerbuyk (DeLoitte Legal B.V.) en Max Hübner (PGGM) gaan na iedere spreker graag de discussie aan. Samen met het publiek maken zij het thema tastbaar en proberen zij concrete handvaten aan te reiken. Bezoekers spelen deze dag een grote rol; met behulp van de smartphone kunnen zij hun bijdrage leveren aan de verschillende presentaties en paneldiscussies.

Op www.lexpo.com is meer informatie te vinden over de sprekers, agenda en inschrijfmogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *