Rob Kubben van I.R.I.S. naar Transform Data International

transformdatalogoRob Kubben is per 1 augustus toegetreden als managing partner bij Transform Data International. Rob startte zijn IT carrière bij I.R.I.S. Nederland waar hij het afgelopen decennium diverse functies heeft vervuld. Gedurende de laatste jaren was Rob als senior iManage Work(Site) consultant verantwoordelijk voor de implementatie van document- en matter management oplossingen bij diverse advocaten- en accountancy kantoren in Europa.
“De ervaring die Rob de afgelopen jaren heeft opgedaan gaat van grote waarde zijn voor de kwaliteit van onze dienstverlening en voor de innovatieve oplossingen die wij bieden. Rob staat bekend als een echte teamspeler en om het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hij zal een grote rol spelen in de verdere groei van onze onderneming en de goede klantervaring die wij onze klanten willen bieden.”, aldus Vince van de Weijer, General Manager bij Transform Data.
Rob zal leiding gaan geven aan een team van specialisten die onder andere oplossingen van iManage, HighQ, Repstor, K2, Accellion en Docscorp implementeren binnen de professionele dienstverlening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *