Pact Advocaten Implementeert Custodian for Legal in 10 dagen

Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Pact advocaten is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement.
Pact advocaten hecht veel waarde aan het gebruikersgemak voor haar medewerkers en de optimale beveiliging van klantdata. Pact advocaten maakt al geruime tijd gebruik van Office 365 en zocht een oplossing die naadloos hierop aansluit. Met Custodian for Legal profiteert Pact advocaten van de geavanceerde functionaliteit zoals dossierbeheer, document en email-management, samenwerking, archivering en kennismanagement. De implementatie werd begin oktober gestart en binnen 10 werkdagen afgerond en door alle medewerkers in gebruik genomen.
Custodian for Legal is een samenwerking en documentmanagement-oplossing gebaseerd op de Repstor producten en maakt gebruikt van de krachtige en bekende interface van Microsoft Outlook en andere Office applicaties om zo de gebruikersadoptie te maximaliseren. Custodian for Legal wordt wereldwijd gebruikt door kleine en grote advocatenkantoren en juridische afdelingen waaronder Boels Zanders, Eversheds Sutherland, ForFarmers, KANA, Morris Law etc.


Rob Kubben, managing partner binnen Transform Data: “We zijn trots om Pact advocaten aan ons klantenbestand toe te voegen en om te zien dat onze gestandaardiseerde implementatie techniek van Custodian for Legal het mogelijk maakt om met een zeer korte doorlooptijd een dergelijke implementatie uit te voeren.”
Maarten Klaassen, Advocaat bij Pact advocaten: “Om de beste service aan onze cliënten te blijven bieden, investeren wij graag in IT-oplossingen die het voor ons mogelijke maken efficiënter te werken en onze klanten sneller te bedienen. De combinatie van geavanceerde zoekmogelijkheden, eenvoudige toegang tot onze kennis collectie en dossierbeheer binnen een eenvoudige en reeds bekende interface van Outlook stelt ons verder in staat om de uiteindelijk dienstverlening richting onze klanten verder te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *