Van Veen Advocaten kiest voor Docdynamic als partner in digitalisering dossiers en processen

docdynamiclogoVan Veen Advocaten, gevestigd te Ede, heeft deze zomer de keuze gemaakt voor de ECM-oplossing van Docdynamic, d.3ecm, om goed voorbereid de digitaliseringen in de rechtspraak tegemoet te gaan.

Digitale dossiers
Het Enterprise Content Management systeem d.3ecm gaat worden ingezet om alle dossiers bij Van Veen Advocaten digitaal beschikbaar te maken. Door de nieuwe manier van werken, die dit met zich meebrengt, kunnen gebruikers hun dagelijkse werkzaamheden nog efficiënter uitvoeren.

Integratie in bestaande applicaties
De integratie met Microsoft Office® suite zorgt ervoor dat de gebruikers bij Van Veen Advocaten een zeer gebruiksvriendelijke interface hebben. Vanuit de Microsoft applicatie kunnen zij beschikken over de documenten en dossiers in d.3ecm. Tevens zorgt de integratie met Word® voor een koppeling met de huisstijl.

Voorbereid op ontwikkelingen in de rechtspraak
Zoals elke branche is de juridische sector ook constant in beweging. Eén van deze bewegingen is het Programma Kwaliteit en Innovatie van de Rechtspraak (KEI). Dit overheidsproject omvat onder andere een digitaliseringsslag in de interactie tussen de advocaten(kantoren) en de rechtspraak.
De uitstekende integratiemogelijkheden van d.3ecm en de inzet van Docdynamic om als partner van het kantoor Van Veen Advocaten te functioneren zijn belangrijk geweest bij de keuze voor de oplossing van Docdynamic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *