Van Benthem & Keulen besteedt beheer ICT-omgeving uit aan Xinno

xinnologoVan Benthem & Keulen advocaten & notariaat uit Utrecht heeft in Xinno de partner gevonden voor het beheer van de ICT-systemen die het kantoor gebruikt. De ICT-omgeving waarvan de 140 medewerkers gebruik maken, is gebaseerd op een Windows-omgeving met remote desktop services en onder meer iManage Work (voorheen HP Worksite).

Van Benthem & Keulen directeur Johan Koggink: “Wij willen de advocatuur en het notariaat innoverend inrichten. Als innovatief kantoor kijk je dan naar een dienstverlener die daar naadloos op aansluit. Onder andere door de juiste technische kennis. Xinno heeft die technische kennis èn vooral ook de kennis over de juridische markt, de werkwijze en de processen.”
Xinno heeft al eerder advies gegeven over de inrichting van het netwerk. Nu komt het systeembeheer erbij.

Voor Van Benthem & Keulen is het belangrijk dat, naast het beheer van de huidige ’on premise’ ICT-omgeving, Xinno ook als klankbord kan fungeren voor de toekomstige ontwikkelingen. “Medewerkers verwachten dat de (juridische) systemen gewoon doen wat ze moeten doen”, stelt Johan Koggink, “en bijvoorbeeld op ons netwerk vanaf thuis of onderweg werken is nu al mogelijk. Maar we moeten blijven inspelen op de toekomst en voortdurend innoveren. Dat zal zeker betekenen dat we een aantal pakketten ook als SaaS (Software as a Service) zullen gaan gebruiken. Met Xinno hebben we de juiste partner gevonden om de volgende innoverende stap binnen de juridische dienstverlening te zetten.”

“Advisering over de IT-visie en -strategie blijft ook een belangrijk onderdeel van de overeenkomst”, stelt Ramon van den Heuvel, directeur Xinno. “Wij zijn er trots op dat Van Benthem & Keulen ons heeft gekozen voor het beheer en de ondersteuning omdat Xinno met de ervaring binnen IT en advocatuur de brug kan slaan tussen technische oplossingen en de juridische gebruiker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *