Organisatie PLEIT kondigt PLEIT2016 aan

PLEITEen week na de succesvolle vierde editie van PLEIT, kondigt de organisatie van PLEIT aan dat deze kennisdag over ICT voor de juridische praktijk ook in 2016 zal worden gehouden. De actuele ontwikkelingen in de juridische sector en de grote vraag naar praktische informatie vormen de belangrijkste argumenten voor de organisatie om zo kort na de editie PLEIT2015 de markt te informeren over PLEIT2016.

PLEIT2015 overtrof de voorgaande edities. Met 600 aanwezigen in DeFabrique en diverse volgeboekte hoofd- en sponsorsessies sluit PLEIT aan op de vraag naar specifieke kennis over ICT voor juristen. In de juridische sector speelt veel. Dat praktische informatie over deze thema’s noodzaak is, bleek ook uit de reacties op de kennissessies, de discussies en op het netwerkplein. Advocaten, notarissen en deurwaarders hebben behoefte aan up to date informatie en een doorvertaling van actuele ontwikkelingen naar de praktijk.

Eerste ervaringen digitalisering

Dit jaar was de rode draad de implicatie van digitalisering op de juridische sector en het veilig beheren en gebruiken van data. Met ontwikkelingen als de digitalisering van de rechtspraak en de nieuwe meldplicht datalekken lag er een stevige basis voor PLEIT2015.

Meer details over de inhoud van PLEIT2016 zal de komende maanden door de organisatie worden bekendgemaakt. Daarvoor zullen ook de uitkomsten uit de evaluatie van PLEIT2015 meegenomen worden. Bezoekers kunnen via de website van PLEIT de evaluatie invullen, zodat suggesties, verbeterpunten en sterke punten meegenomen kunnen worden in de organisatie van PLEIT2016.

Daarnaast zal de organisatie ook dit jaar ter voorbereiding op het evenement in gesprek gaan met de beroepsorganisaties en ambassadeurs uit de sector. Belangstellenden die graag willen meedenken over de vorm en inhoud van PLEIT2016 kunnen zich daarvoor melden bij de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *