Modellen Lexlumen nu direct beschikbaar in NEXTassyst

devoonlogoVanaf vandaag kunnen alle notariskantoren die klant zijn bij Devoon direct vanuit NEXTassyst gebruik maken van de ondernemingsrechtmodellen van Lexlumen. Door de nieuwe samenwerking tussen Devoon en Lexlumen krijgen kantoren die NEXTassyst gebruiken en klant zijn van Lexlumen direct toegang tot alle Lexlumen modellen. Zo heeft de notaris altijd en overal in zijn eigen systeem de beschikking over ondernemingsrechtmodellen die altijd up to date zijn.

Bundeling van krachten
Lexlumen is een opleidingsinstituut voor notarissen en advocaten. Naast het organiseren van (PE)-cursussen bieden zij ook een compleet pakket aan ondernemingsrechtmodellen aan. Deze zijn gemaakt onder redactie van ondernemingsrechtspecialisten uit de praktijk. Met deze modellen – akten en overeenkomsten – beschikken notarissen over belangrijke documenten die zij nodig hebben voor hun ondernemingsrechtpraktijk.

Bij Devoon kijken ze iedere dag hoe ze hun software slimmer kunnen inrichten zodat hun kantoren efficiënter en makkelijker kunnen werken. De modellen van Lexlumen worden intelligent gemaakt in NEXTassyst. Dit betekent dat de notaris aan de hand van vragen het model voor de cliënt op maat kan maken. Door de slimme, volledige en up to date modellen van Lexlumen te integreren in NEXTassyst is het voor de notaris mogelijk om hun werk sneller en dus efficiënter te doen.

Modules
De modellen van Lexlumen zijn onderverdeeld in zeven verschillende modules zodat een notariskantoor zelf een pakket op maat kan samenstellen. Hierbij hebben zij de keuze uit de volgende modules:

  1. Oprichtingsmodellen en statuten
  2. Aandelen en uitkeringen
  3. Inbreng kapitaalvermindering
  4. STAK
  5. M&A: koop-, joint venture- en participatieovereenkomsten
  6. M&A: additioneel: aktes en documentatie t.b.v. koop, jv- en participatieovereenkomsten
  7. Jurisprudentie becommentarieerd door notaris Arnaud Wilod Versprille

Dolf Plaggemars, notaris bij Damsté advocaten – notarissen en gebruiker van NEXTassyst en de Lexlumen modellen: “dat Devoon en LexLumen de handen ineen hebben geslagen is uniek en brengt de notariële praktijk iets dat tot nu toe nog niet bestond: een compleet plug and play pakket van intelligente vennootschapsrechtelijke modellen”

Kosteloze kennismaking
Om kennis te maken met de modellen van Lexlumen is het vanaf vandaag voor alle klanten van Devoon mogelijk om kosteloos gebruik te maken van drie veelgebruikte modellen, namelijk het A4 model, STAK model en NV model. Daarnaast heeft Lexlumen speciaal voor klanten van Devoon die ook gebruik willen maken van de andere modellen een aantrekkelijk kennismakingsaanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *