Litéra bundelt krachten met IRIS in een Europees partnership

Deze week heeft Litéra een reseller overeenkomst getekend met IRIS, als Nederlandse organisatie onderdeel van Canon Europe. IRIS bedient in meer dan tien Europese landen een uitgebreid klantenbestand in de professional services sector, waaronder de advocatuur, accountancy en corporate legal afdelingen. Dankzij haar uitgebreide kennis van lokale markten en organisaties kunnen de producten van Litéra op maat aangeboden worden in Europa.

In beginsel zal IRIS de volgende producten in de markt zetten:

  • Litéra’s toonaangevende document vergelijkingssoftware: Change Pro, Change Pro TDC, Change Pro for Excel, Change Pro for PowerPoint en Change Pro suite;
  • Litéra Metadact – de meest functierijke en intuïtieve desktop metadata cleaning oplossing en
  • Litéra Innova – de meest uitgebreide document template, nummering en document ID oplossing

IRIS heeft succesvolle relaties met toonaangevende organisaties in de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. IRIS is gespecialiseerd in het leveren van Enterprise Content Management oplossingen gebaseerd op iManage Work (voorheen WorkSite) en OpenText Content Suite. De producten van Litéra zullen geïntegreerd aangeboden worden aan de gebruikers van deze oplossingen.

Paul Domnick, President van Litéra zegt, “IRIS is een gevestigde naam in hun regio voor het leveren van oplossingen die de productiviteit en controle in de levenscyclus van een document optimaliseren. Bij Litéra delen we dezelfde passie voor informatie management en ik ben ontzettend blij dat IRIS onze innovatieve oplossingen beschikbaar gaat maken voor organisaties in Noord Europa en Scandinavië. Hun expertise is een cruciale toegevoegde waarde die we nooit zelfstandig hadden kunnen leveren.”

Rick Gruijters, Sales Manager van IRIS voegt hieraan toe, “Mede dankzij de toenemende vraag vanuit onze klanten zijn we al enige tijd op zoek naar een software leverancier die ons product portfolio kan uitbreiden voor document creatie en controle. Na intensief marktonderzoek en gesprekken met verschillende autoriteiten in de ECM industrie bleek Litéra veruit de beste keuze. Hun initiatieven op het gebied van productontwikkeling en de persoonlijke klik tussen de twee teams resulteerde in een simpele keuze. We gaan vol enthousiasme aan de slag!”

IRIS levert als centrale aanspreekpunt voor haar klanten eerstelijns support op de Litéra producten. De combinatie van de specifieke marktkennis van IRIS met het innovatieve product portfolio van Litéra moeten in de komende maanden de business value van de software in Europa optimaal laten renderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *