Lexpo; hét topevenement voor juridische innovatie, bereikt topniveau

Logo_Lexpo_fc-litnlNog minder dan een maand te gaan en nu al overtreft Lexpo – het nieuwe innovatie evenement voor de Europese advocatuur – alle verwachtingen. Op donderdag 21 april 2016 brengt Lexpo vele internationale topsprekers naar Amsterdam. Dat deze top gaat spreken voor de top, is met de lange lijst aan imposante inschrijvingen een feit.

Europa staat open voor innovatie
De juridische branche is volop in beweging. De druk groeit vanuit de organisatie én de cliënt om te voldoen aan de vraag naar klantgerichte service, flexibel werken en een gedegen marktpositie. Hoe kunnen succesvolle projecten geïmplementeerd worden die de gebruikers en cliënt centraal stellen? Hoe kunnen innovatieve oplossingen faciliteren om efficiënt, comfortabel én winstgevend zaken met elkaar te doen? Lexpo geeft op 21 april 2016 in Amsterdam antwoorden. Dat hier behoefte aan is aan blijkt wel uit de indrukwekkende lijst met aanwezigen.

De Nederlandse top-kantoren zijn goed vertegenwoordigd. Bijna alle kantoren uit de top-25 zijn met meerdere medewerkers aanwezig en de rest van de top-75 blijft niet ver achter. Maar daar blijft het niet bij; ook topkantoren uit Engeland, Spanje, België, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken, Finland en Oostenrijk hebben zich reeds aangemeld. Tel hier de prominente panelleden en de indrukwekkende lijst van sponsoren bij op en Lexpo heeft alle ingrediënten in huis voor een bruisend evenement, met internationale allure.

Informeel netwerken
Geïnteresseerden die op de dag zelf niet kunnen óf op een specifiek onderdeel geïnformeerd willen worden, kunnen zich inschreven voor de (gratis) pre-event seminars op woensdag 20 april 2016. Diverse sponsoren en sprekers bieden deze dag voorproefjes, workshops en presentaties.

Ook aan informeel netwerken is gedacht. Een grootse Lexpo feestavond, inclusief BBQ, biedt kantoren, nationaal en internationaal, de ultieme gelegenheid met elkaar, sprekers en sponsoren in gesprek te gaan. Deze feestavond wordt georganiseerd door vier sponsoren (HighQ, iManage, RAVN en Bizzomate) en vindt plaats op het Westergasterras in Amsterdam; de unieke locatie voor een hapje, drankje en een praatje.

Aanmelden
Kantoren die innovatie serieus nemen en hun bestaansrecht willen garanderen, zijn van harte welkom. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zowel de pre-event seminars, de feestavond én het Lexpo evenement. Inschrijven kan op Lexpo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *