Helder Telecom wint Award bij Voiceworks

Helder TelecomHelder Telecom, objectief adviseur en leverancier voor zakelijke telefonie/communicatie, ontving 22 januari jl. uit handen van Voiceworks, de EWAN Award op de jaarlijkse Voiceworks Partner Awards avond. Dit is de tweede maal dat Helder Telecom in de prijzen valt van de innovatieve zakelijke telecomaanbieder. De Voiceworks Partner Awards had dit jaar het thema ‘Sail to Success’.

Helder Telecom, onderdeel van de Lexxyn Groep, heeft een Wholesale overeenkomst met Voiceworks. De innovatieve diensten van Voiceworks zijn verpakt in een Helder Telecom jas. De innovatieve diensten van Voiceworks in combinatie met de excellente service, kennis en kunde van Helder Telecom zorgt voor een lucratieve dienstverlening voor onze klanten. De samenwerking tussen beide partijen werpt zijn vruchten af in kwaliteit en kwantiteit. Dimmen Wesdijk, algemeen directeur van Helder Telecom: ”We hebben afgelopen jaar ons uiterste best gedaan om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen in samenwerking met Voiceworks. Dat dit resulteert in een Award bewijst dat het partnership met Voiceworks voor alle partijen een goede keuze is geweest. Vooral in de juridische sector hebben we een groot volume.” “Dat we op de Voiceworks Partner Awards met zo’n prijs naar huis gaan, is een kroon op ons werk van afgelopen jaar en het laat zien dat we op de juiste koers liggen” vult Wesdijk aan.

Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Helder Telecom heeft de hoogste omzet aan EWAN lijnen in 2014 behaald. Ontwikkelingen en innovaties in de telecommunicatie volgen elkaar in hoog tempo op. Klanten stellen steeds hogere eisen aan hun bereikbaarheid en daar speelt Helder Telecom op in met hun ge├»ntegreerde kwalitatieve oplossingen. Zij hebben de afgelopen periode veel klanten aangesloten waarvoor zij onder andere de verbindingen, zoals glasvezel, verzorgden.

Tijdens de feestelijke avond vierde Voiceworks de behaalde successen van het afgelopen jaar samen met zo’n 200 partners, leveranciers en medewerkers. De avond werd gemodereerd door Harry Piekema die ook de uitreiking verzorgde. Lobke Berkhout, voormalig Nederlands zeilster en vijfvoudig wereldkampioene in de 470-klasse, verzorgde een inspirerende presentatie die aansloot bij het thema Sail to Success met onderwerpen als doorzettingsvermogen, tegenslagen, teamwork, focus en communicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *