Halve finalisten Legal Tech Startup Awards bekend

Dutch Legal Tech Startup AwardsDutch Legal Tech heeft vandaag de 9 halve finalisten bekend gemaakt van de Legal Tech Startup Awards. Tot en met 31 juli 2016 konden innovatieve startups die technologie gebruiken om juridische dienstverlening te verbeteren zich aanmelden voor de Legal Tech Startup Awards 2016. Een unieke kans voor startups om zich te presenteren en profileren in de juridische markt.

Uit alle inzendingen uit binnen- en buitenland zijn door de jury de negen meest vernieuwende startups geselecteerd voor de halve finale. Net als in 2015 is de kwaliteit van de inzendingen hoog en mede door het grote aantal internationale inzendingen is de diversiteit dit jaar nog een stuk groter. Geselecteerd voor de halve finale zijn:

In 2015 won Clocktimizer de Legal Tech Startup Awards. Deze startup, die het met big data business intelligence software mogelijk maakt om diepgaande analyses uit te voeren op de interne bedrijfsvoering, kreeg de voorkeursstem van de jury én het publiek dat aanwezig was bij PLEIT2015.

Juryvoorzitter Jeroen Zweers geeft aan: “De inzendingen van vorig jaar hebben laten zien dat er grote veranderingen op komst zijn. Het niveau van de inzendingen lag hoog en de variëteit in innovatieve oplossingen was groot. Het was dan ook onvermijdelijk dat we ook dit jaar weer veelbelovende startups de mogelijkheid bieden om zichzelf in de kijker te spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *