Dossier advocatuur nu digitaal beschikbaar in CClaw

lexxynClip Consultants en I-FourC, beide partner van de Lexxyn Groep – ICT voor de juridische praktijk – , hebben een visuele integratie tussen beide oplossingen gerealiseerd om de advocatuur van een complete én eenvoudige oplossing te voorzien. In het geavanceerde pakket CClaw hebben advocaten nu rechtstreeks veilig toegang tot hun digitale dossiers en zijn ze in staat mobiel te werken, zélfs zonder internetverbinding!

Mobiel, veilig en efficiënt werken – 24/7

Waar we als gebruikers allemaal een hekel aan hebben, is het in gebruik nemen van “alweer” een nieuw systeem of softwarepakket. Een goede reden om systemen en oplossingen visueel te laten integreren! Dat is dan ook het uitgangspunt van de samenwerking tussen I-FourC en Clip Consultants. In de praktijk ziet dat er als volgt uit: er is een integratie tussen I-FourC en CClaw, die ervoor zorgt dat een advocaat rechtstreeks bij zijn digitale dossiers kan, zónder vanuit twee systemen te moeten werken. Heel eenvoudig: u kunt direct aan de slag! Alle dossiers en gewenste papieren informatie wordt veilig gedigitaliseerd en op vertrouwde wijze via CClaw ter beschikking gesteld. Hierbij wordt het digitale dossier exact zo weergegeven als het fysieke dossier; dus geen complexe ICT-oplossingen, maar gebruiksvriendelijk en vertrouwd. Op deze manier ontstaat er één compleet overzicht van alle informatie. Informatie raakt niet meer zoek, is veilig en te allen tijde vanuit alle locaties voor geautoriseerde gebruikers raadpleegbaar én bewerkbaar.

Clip Consultants

Clip Consultants maakt al meer dan 20 jaar krachtige en gebruiksvriendelijke software die speciaal is toegesneden op de advocatuur. Met het uitgebreide en geavanceerde pakket CClaw bieden zij veel functionaliteiten die het dagelijks werk van de advocaat eenvoudiger en efficiënter maken.

I-FourC Technologies

I-FourC is gespecialiseerd in het toegankelijk maken van informatie door archivering, digitalisering en innovatieve softwareoplossingen. Informatie moet namelijk toegankelijk zijn, waar en wanneer dan ook. Hierbij is veiligheid van fysieke en digitale data hét aandachtsgebied. Privacygevoelige informatie mag natuurlijk nooit op straat komen te liggen.

Krachten bundelen

Eugene Haarmans, Commercieel Directeur bij Clip Consultants geeft aan: “Op deze manier kunnen wij onze klanten nóg beter ondersteunen en is CClaw een completer pakket. Het biedt ook een perfecte aansluiting voor programma KEI.” Dat wordt bevestigd door Léon Lalieu, CEO bij I-FourC: “We willen klanten op een zo goed mogelijke wijze faciliteren en door samen te werken kunnen we optimaal aan de vraag voldoen. Doordat advocaten de dossiers via een intuïtieve app kunnen downloaden, zijn de dossiers ook zonder internetverbinding toegankelijk. Dat zorgt voor vrijheid en flexibiliteit; uiteraard wel volgens de hoogste veiligheidsnormen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *