BigHand kiest ICT Concept als strategische partner in Nederland

Begin december kondigde BigHand de strategische samenwerking met ICT Concept aan. Door de strategische samenwerking wordt aan klanten meer flexibiliteit geboden op het gebied van technische ondersteuning, zijn per direct meer specialisten beschikbaar voor implementatie en is een nog betere dekking van Sales & Accountmanagement gerealiseerd. Belangrijke voordelen voor klanten van BigHand, maar vooral potentieel voor innovaties in de toekomst. In deze blog licht BigHand aan de hand van een aantal kernvragen de strategische samenwerking nader toe.

Waarom was een strategische samenwerking in Nederland gewenst?
Dan Speed, Managing Director Europe, licht toe: “BigHand heeft van oorsprong voor Nederland een klein doch zeer gespecialiseerd team in Eindhoven. Nu, met meer dan 250 advocatenkantoren in Nederland als klant, is het tijd om meer flexibiliteit en ondersteuning te bieden aan onze gebruikers. Door de samenwerking met ICT Concept blijven onze hoge normen op het gebied van klantgerichtheid gegarandeerd.”

ICT Concept is IT-specialist en marktleider binnen de Nederlandse juridische sector met meer dan 600 advocatenkantoren als klant. De samenwerking brengt de marktleiders voor softwarematige workflowoplossingen en juridische ICT samen, waardoor een krachtige kennispartner voor advocatenkantoren ontstaat.

Wat houdt de strategische samenwerking in voor BigHand klanten?
ICT Concept is sinds 1 december 2014 de exclusieve tussenleverancier voor de verkoop van BigHand software binnen de Nederlandse juridische sector. Om de kennis en expertise van de BigHand software te waarborgen, zijn zowel een technisch medewerker als een accountmanager van BigHand deel uit gaan maken van het ICT Concept team. Voor klanten zorgt de strategische samenwerking voor verbeteringen van gebruikersondersteuning van BigHand, uitbreiding van het aantal deskundige implementatie medewerkers, een nog betere dekking van accountmanagement en toegang tot de ‘ICT Concept Cloud’.

René van Schaik, CEO van ICT Concept, vult aan: “ICT Concept en BigHand werkten al jaren samen als partners in de Lexxyn Groep. Deze strategische samenwerking tilt de dienstverlening, service en synergie voor onze klanten op een nog hoger niveau. Dat zullen klanten al vrij direct kunnen ervaren. Kortere lijnen, hogere expertise en inzicht in complete en complexe IT infrastructuren. Voor BigHand opent de samenwerking met ICT Concept nieuwe wegen naar innovatie. En met het team specialisten van ICT Concept zullen deze innovaties nog specifieker ontwikkeld kunnen worden voor de Nederlandse juridische markt.”

Wat is de toekomstvisie van BigHand voor de Nederlandse markt?
De nieuwe overeenkomst zal onder andere zorgen voor een verdrievoudiging van de lokale technische ondersteuning voor BigHand software. Zoals door René van Schaik terecht opgemerkt, opent de samenwerking met ICT Concept nieuwe mogelijkheden voor innovaties.

Dan Speed vervolgt: “De overeenkomst met ICT Concept zorgt er voor dat ons team in Eindhoven een belangrijke partner heeft om mee samen te werken. Met een betere dekking binnen de Nederlandse markt kan BigHand zich nog meer gaan focussen op de ontwikkeling van innovatieve software en hiermee de Nederlandse advocatenkantoren ondersteunen bij hun continue zoektocht naar verhoogde productiviteit.”

ICT Concept beschikt al tientallen jaren over een eigen R&D afdeling. Het gebruik van de stem in combinatie met klantgerichte IT-oplossingen zullen in de nabije toekomst voor verrassende innovaties zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *